V Top Power Studiju se trudimo, da smo vedno v koraku s časom. Pred časom smo zamenjali vse kardio naprave in jim dodali še kardio teater-zaslone, na katerih lahko med vadbo spremljate vaš priljubljeni tv kanal in si s tem popestrite vadbo, od letošnjega poletja pa imamo tudi najnovejšo linijo naprav za krepitev.

Oprema fitnesa  kardio naprave steze za tek Eliptični trenažerji Kolesa in kolesa z naslonom  trenažerja – kolesa. Vsaka kardio naprava je opremljena z LCD televizorjem, na katerem lahko spremljate veliko različnih programov.

Pri vadbi moči boste tako resnično tudi uživali, saj nove naprave omogočajo natančno določitev položaja vašega telesa in teže s katero vadite, boljšo biomehanika gibanja, s tem pa tudi boljšo učinkovitost treninga. Pri vajah boste s pravilno izbrano težo in ponovitvami zelo hitro občutili mišico, ki jo trenirate.

Proste uteži ao nadgradnja naprav za krepitev in so zato primerne za izkušenejše člane. V fitnesu imamo različne ročke, klopi za poševni in ravni potisk s prsi. Na voljo so vam še dodatni rekviziti kot so letvenik, terapevtske žoge, blazine, naprave za raztezanje, ravnotežne klopce, kolebnice, elastični trakovi,…

V Top Power Studi-ju imamo velik prostor za raztezanje, kjer imate dovolj prostora za nemoteno raztezanje.